Како да нарачам?

Постапката за нарачка е едноставна. За нарачка на етикети одберете го типот на хартијата како и димензијата, внесете ја количината на етикетите и доколку имате припрема во било каков формат прикачете ја. Притснете на ПОБАРАЈ ПОНУДА и внесете ги Вашето име, Вашиот емаил како и Вашиот телефон на соодветните места и притиснете го копчето Испрати.
За да нарачате Вина + Етикети потребно е да одберете една од понудените винарии, како и едно од понудените вина на соодветната винарија. Внесете ја количината и притиснете на копчето Избери шаблон, потоа изберете еден од понудените шаблони, напишете го текстот кој сакате да биде напишан на етикетите и притиснете на копчето ГОТОВО. Потоа притиснете на копчето ПОБАРАЈ ПОНУДА и внесете ги Вашето име, Вашиот емаил како и Вашиот телефон на соодветните места и притиснете го копчето Испрати.

Сите барања ќе бидат разгледани и ќе бидете исконтактирани од нашиот тим.