За Нас

Картнер-М е приватна компанија од Скопје, основана во 2014 година. Фирмата се занимава со печатење и доработка на високо квалитетни етикети, со најсовремени методи. Со професионален кадар, високо квалитетната изработка, и врвната технологија, за кратко време Картнер-М се постави како водечка компанија во печатарската индустрија. Поради константниот раст и се повеќе задоволни клиенти, за помалку од две години Картнер-М го дуплираше бројот на вработени и значително го зголеми бројот на клиенти. Секогаш следејќи ги сите најнови трендови во печатарската индустрија, Картер-М е единствена компанија во Македонија што нуди дигитално печатење на самолепливи етикети во ролна. Компанијата поседува машини од светски реномирани компании како HP Indigo и SMAG Graphique, и користи исклучиво материјали од водечки производители. Покрај печатење на етикети во ролна, Картнер-М нуди можност и за доработка на етикети со фолија, сито, и сув жиг со цел етикетите да добијат посебни ефекти.

Технологија

Дигитален Печат во 7 бои

УВ Флексо Печат во 6 бои

Топол печат

Сито печат

Сув Жиг

Штанцање и сечење